2013年1月25日星期五

tory burch outlet gjør bob perfekt radian med ugg adirondack boot ii

Den kvelden tory burch outlet, uggs lang tid kan ikke sovner, våknet opp fra glemselen, fra tid til annen, følte jeg rastløs. Hver gang du våkner opp den første tanken er å finne ugg er fortsatt ikke rundt, men heldigvis hans brede håndflatene alltid holdt henne i hånden, og selv søvn heller ikke utgivelsen. Dette ugg litt fred i sinnet, lytte til hans jevn hjerterytme lyd, gradvis falt i drømmen.

Drømmen og fylt med London vinteren våt konsentrasjon av tung tåke, overskyet skjult alt, ser at fronten er hovedveien eller klippe, vagt forferdelig brøl tilnærming, brusande som et tog, for å bli kjørt over av et hode ...... uggs på nett bailing føtter, men var vinstokker Juanzhu store hvite blomster, svart vine i full blomst, er blomsten et bilde av det bleke ansiktet, inkludert en mor, far, Qin Ye ...... ugg skrikende aghast burberry outlet, men fant mistet stemmen etter hvert med visuell og høre uklart. Den buldrende brøl av tilnærming, faktisk blandet med duften av roser i barndomshjemmet, der lukten av død. Endelig bevissthet, husket hun å lese Joe, minner Chung Hyung, tror jeg det er svært viktig, ikke så ikke fortelle ham at kan være skarp piping tilnærming trenge inn i kroppen, som en kniv!

ugg plutselig satte seg opp, stor munn og pust pesende, varslet Hantou systemisk. ugg også våknet opp og umiddelbart omfavnet hennes side mykt komfort side åpen nattbord lampe. Jeg vet ikke lys eller hans kroppstemperatur å kjøre bort frykt ugg tilbake til livet, grep hånden hans hardt, husket drømmen for sent å fortelle ham det øyeblikket hun vibrasjon kan ikke snakke.

没有评论:

发表评论