2013年9月6日星期五

www.shoxskove.com nike free rqf485

Offshore, en stor high- speed cruising båter og luftputefartøy, som er en Jiajun marinestyrker i ens egne redning nedskutte piloter. Som for de japanske piloter, i prinsippet, vil spare opp, men kan komme i kontakt med flyet etter nike free liten sjanse, og millioner av japansk og krigsfanger, vil nike shox sko bli utvikling og bygging av de viktigste Sibir og Det fjerne Østen, er den siste oppgaven å bygge et stort antall kommunikasjon med det fjerne Østen Han halvøya jernbane og vei. Plutselig, den kjølige fant en såret Zero jagerfly, tok en touch av røykfylt, nesten feide havet ledet Sør, virker det som de japanske pilotene ønsker å dra nytte ingen ray ban sunglasses betalt oppmerksomhet bort fra slaget, og på himmelen en Jiajun jagerfly, fant ingen det fordekte unnslippe kampfly.

Ikke så lett !nike shox, Oppdaget mål kvinnelige oberst, justere flyet på vei og fly holdning, høyde raskt trukket forfølgelse i det siste, og erstatter stempelmotor drevet jetmotor, vil snart være GIII fighter akselerert til en hastighet på Mach 0,8. At fly har i utgangspunktet fra slagmarken av de japanske Zero jagerflypiloter, plutselig hørte bak An Jiajun unike nye jagerfly brøl kom tilbake for å finne jage DEATH som plutselig fly HUN spredt sjel. Men fienden er selvsagt veldig erfarne piloter, selv bremse igjen, men har til hensikt å presse høyde for å unnslippe drepe.

Ikke gi opp ? I et øyeblikk blinket raskt å kjøle hjertene til mange tanker, plutselig en flash nike shox sko hjerne, med en strålende idé, selv om de ikke kan forutsi dette hold ikke er gjennomførbart, men bedre enn overvåket motstanderen å flykte mye bedre. Hånd til hjertet, nike shox sko tapre kvinnelige oberst, ikke redusere hastigheten på flyet, men flyets etterbrenner ventilen åpen. Sterk motor brøling, nytt drivstoff injiseres direkte inn i forbrenningskammeret, brenner voldsomt, kjapt forvandlet til mer voldelig skyvekraft og røyk, få ekstra etterbrenner fighter, med en mer skremmende flytur fart, mot den rammen sårede japanske Zero jagerfly nærmer seg.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论