2013年9月13日星期五

www.shoxskobe.com nike shox ryx424

Synes å innebære krenket - Ginger alltid litt nøling å legge frem sine egne spørsmål. Fan sykdom ristet på hodet. Så jeg var ikke den Tianli Selskapet fusjonerte med Wan Yan. DVD kjernevirksomhet formål er å plate teknologiløsninger atskilt. Etter den tid kan du avle Xu nike free run lokale småbedrifter. nike shox Montert i generasjoner. Som for utenpåliggende hardware er hva ting. nike shox Ingenting å gjøre med det. nike shox Lenge de kan sørge for at spillerne kan jobbe på linjen. Så langt som det kan leses fra flere plate. Deretter nike shox problemet.

Etter å ha lyttet til ordningen nike free ikke hjelpe, men suge ned air- condition. Ønsker ut av en slik nasjonal freak. Men det er så mange utlendinger som hodepine. Fan sykdom i Wan Yan selskapet stoppet tre dager. Fremdriften av arbeidet med selskapets nåværende føler seg mer tilfreds. Men også reist et spørsmål. I selskapets produksjonslinje er uegnet til å fortsette å ekspandere i saken. Måten autorisert ugg pas cher av produksjonslinjen og overføring av relevante teknologier. Gi noen økonomisk trygghet for små bedrifter. Hvorfor er dette ?

Totalt ingen klandrer ham et monopol i en bransje for mye problemer, ikke sant? Dette er Kinas nasjonale forhold. Uansett, dagens produksjonskapasitet på nike shox. Det er umulig å monopolisere det innenlandske markedet. Fordi markedet er for stor. Vi har banket inn en pott på gull. Vil ikke være i stand til å regne med å fortsette dette monopolet opprettholdes. Ellers vil det rotet opprørende. Fan sykdom representerer veien. Men noen av produsentene av nike shox teknologi. Snart kunne skalere produksjonen. Samarbeid vil være å snakke hvordan du skal betjene.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论